Изложба на карикатури во Прилеп

Вечерва (петок, 2 ноември 2012) со почеток од 19:00 часот во галеријата на НУЦК,,Марко Цепенков -Прилеп, ќе биде отворена изложба на карикатури од прилепските

Read more