Поемата „Одгласот на тишината“ – ново книжевно дело на Зоран Пејковски

Деновиве во пресрет на 100-годишнината од раѓањето на класикот на македонската поезија и голем лиричар Ацо Шопов од печат излезе поемата „Одгласот на тишината“

Read more