Македонската филхармонија ќе ја започне новата сезона со „Ново утро“

Со концертот „Ново утро“, на кој ќе настапи врвниот пијанист од Франција, Лука Дебарг, денеска ќе биде отворена новата концертна сезона на Македонската филхармонија.

Read more

Филхармонијата со „Ново утро“ идниот четврток ја започнува концертната сезона

Свеченото отворање на новата сезона 2018/2019 на Македонската филхармонија ќе биде идниот четврток (27 септември) од 20 часот со концертот „Ново утро“. Ќе настапи

Read more