Кинеска музика со бамбусови флејти на „Охридско лето“

Кинескиот оркестар на бамбусови флејти вечерва (сабота, 18 август) ќе музицира за публиката на фестивалот „Охридско лето“. Концертот ќе се одржи во црквата „Света

Read more