Соло концерт „Магична барокна вечер“ на Наташа Диденко

Виолинистката Наташа Диденко вечерва (6 ноември) ќе одржи соло концерт „Магична барокна вечер“ во Културно-информативниот центар на Република Македонија во Софија. На програмата се музички композиции

Read more