Научно-фантастичниот трилер „Мрачни умови” во кино „Милениум”

Научно-фантастичниот трилер „Мрачни умови” од утре (четврток, 30 август) ќе почне да се прикажува во 20 часот во кино „Милениум” во Скопје. Филмовите „Израмнувач

Read more