Објавување на добитниците на наградата за најдобар млад преведувач „Вавилон“

По повод Европскиот ден на јазиците 2018 година, денеска во Скопје ќе бидат објавени победниците на петтата Награда за најдобар млад преведувач „Вавилон“. Настанот

Read more