Директорката на Музејот на современата уметност, Мира Гаќина, се повлече од функцијата

Музејот на современата уметност – Скопје ја известува јавноста дека првиот човек на институцијата, Мира Гаќина, по шест години успешно извршување на должноста директорка

Read more