Одржана работилница „Дигитализација на филмското наследство – Етиката во конзервацијата на филмското наследство“

На 4 март 2019 година, во хотелот Холидеј Ин, се одржа работилница на тема ,,Дигитализација на филмското наследство – Етиката во конзервацијата на филмското

Read more