Библиотека „Григор Прличев“ во Охрид со нов директор

м-р Милчо Јованоски е новиот директор на Националната установа Библиотека „Григор Прличев“ Охрид. На Јавен оглас за избор на директор на Националната установа Библиотека

Read more