IN MEMORIAM: Почина светски познатиот писател Милан Кундера

Светски познатиот писател Милан Кундера почина на 94-годишна возраст (01 април 1929 – 11 јули 2023), јави денеска чешката национална телевизија. Негови најпознати дела

Read more