Промоција на книгата „Нова приказна“ од Мерсиха Исмајлоска

Денеска (вторник, 17 јуни) во 20:00 часот во кафе-книжарницата „Магор“ во Скопје ќе биде промовирана збирката раскази „Нова приказна“ од Мерсиха Исмајлоска. Промотори ќе

Read more

Промоција на збирка раскази од Мерсиха Исмајлоска

Во вторник (17 јуни) во 20:00 часот во кафе-книжарницата „Магор“ во Скопје ќе биде промовирана збирката раскази „Нова приказна“ од Мерсиха Исмајлоска. Промотори на

Read more