Стрип-центарот на Македонија со свој учесник на колонијата „Рашка 2018“

Сценаристот Александар Стеванов од Штип беше претставник на Стрип-центарот на Македонија со седиште во Велес на 7-та Меѓународна стрип-колонија „Рашка 2018“ која деновиве се

Read more