Дарија Андовска со мултимедијален концерт на Малта

Во соработка со Mediterranean Events, во сабота (2ри март), во Millenium Chapel во Ст.Џулијан, Малта, македонската композиторка Дарија Андовска ќе се претстави со целовечерен

Read more