„Малограѓанска свадба“ повторно на сцената во Охрид

“Малограѓанска свадба” од Бертолд Брехт, во режија на Дејан Пројковски, повторно на репертоарот во Центарот за култура во Охрид, во петок 01 март 2013

Read more