Промоција и концерт во чест на 80-тиот роденден на Љубомир Бранѓолица

Концертот и промоцијата ќе се одржат на утре вечер (сабота, 22 декември), во 20:00 часот во фоајето на Македонската опера и балет, а ќе

Read more