Промоција на „Кинески мозаик” од Виктор Урумов

Промоцијата на книгата „Кинески мозаик” од Виктор Урумов, ќе се одржи на 5 декември (четврток), со почеток во 12 часот, во книжарницата „Литература.мк” на

Read more