Промоција на „Липите кај Сарај куќа“ од Лидија Дочовска Павловска

Во просториите на Друштво на писатели на Македонија денеска (понеделник, 17 септември) биде промовирана најновата книга „Липите кај Сарај куќа“ на писателката Лидија Дочовска

Read more