Вечерен танц на Куклите – вечер на сериозна музика

Здружение “Етно Ризница” Куманово организира “Вечерен танц на куклите” – вечер на сериозна музика, на 10.10.2018 на локалитетот Камени Кукли,  кај село Куклица (Кратовско),

Read more