Промоција на книгата поезија „Крв и злато“ од Ендре Ади

Промоција на книгата поезија „Крв и злато“ од несомнено најголемото книжевно име на Унгарија во 20. век, Ендре Ади, ќе се одржи вечерва (петок,

Read more