Кристина Зимбакова со изложба во САД

Сликарката Кристина Зимбакова ќе биде дел од изложбата во Музејот на уметноста при Универзитетот „Индијана“ во Блумингтон, САД. Истата ќе биде отворена денеска, и

Read more