„Коси од розева волница“ победи на конкурсот за најдобар расказ „Живко Чинго“

„Коси од розева волница“ е годинешниот победник на конкурсот за најдобар расказ „Живко Чинго“ … „Коси од розева волница“ на авторот под шифра „Солза“

Read more