Самостоен концерт на „Brooka“ во МКЦ

На 28 мај (вторник), во Младинскиот културен центар свој самостоен концерт ќе одржат „Брука“ и во рамките на настапот ќе го промовираат својот прв

Read more

Концерт на Октет „Прилеп“

Во изложбениот салон на Центарот за култура „Марко Цепенков“ во Прилеп, вечер октетот „Прилеп“ ќе одржи целовечерен летен концерт и пред љубителите на убавата

Read more