Куќата на Кемал Ататурк во Коџаџик ќе се обновува

Утре (петок, 23.3.2012 година) со почеток во 10:00 часот, во хотелот „Стоун Бриџ“ (свечена сала) ќе се потпише Протокол за конзервација и обнова на

Read more