Стефан Марковски со „Фауст го трча плебејскиот круг“ победник на конкурсот „Книжевен круг за проза“

Стефан Марковски со збирката раскази „Фауст го трча плебејскиот круг“ победник на конкурсот „Книжевен круг за проза“… Со одлука на стручна комисија, Друштвото на

Read more