Промоција на антологиска едиција „Најдобрата кинеска литература за деца“

Утре (петок, 8 февруари) во Училиштето за кинески јазик „Ни Хао“ во Скопје, ќе биде промовирана антологиската едиција од десет книги „Најдобрата кинеска литература

Read more