Македонскиот филм „Црни и криви“ со своја африканска премиера

Македонскиот краткометражен филм „Црни и криви“ во режија на Марко Џамбазоски својата африканска премиера ќе ја има на „Slum Film Festival“, кој се одржува

Read more