„Кавалерија рустикана“ вечерва во МОБ

Македонската опера и балет вечерва (среда, 10 октоври) ќе ја изведе операта „Кавалерија рустикана“ од Пјетро Маскањи, во режија на гостинот од Италија –

Read more