Предавање „Рефлексивен музеј“ со Кејт Фаул во МСУ

На 30.07.2018 (понеделник) во Музејот на современата уметност – Скопје, со почеток во 20.00 часот предавање насловено „Рефлексивен музеј“ ќе одржи Кејт Фаул (Kate

Read more