Маја Вељковиќ Пановска е нов в.д. директор на Драмски театар

Актерката Маја Вељковиќ Пановска е нов в.д. директор на НУ Драмски театар Скопје. Таа доаѓа на местото на досегашната директорка Катарина Коцевска Хаџи Василева,

Read more