(Видео) Џоле Токсикологија со „Јас сум фристајл“

„Токсикоглија мјузик“ го најавува првиот микстејп-пред/албум на раперот Џоле (Ѓоко Блажевски) под наслов ,,Таков сум ЈБГ”. Ова музичко издание, ке биде достапно за јавноста

Read more