Објавен романот „Доктор Глас“ од шведскиот писател Јалмар Седерберг

„Македоника литера“ од Скопје, деновиве го објави романот „Доктор Глас“ од шведскиот писател Јалмар Седерберг, во превод од шведски јазик на Ивица Челиковиќ. Во

Read more