„Дуо пијано“ со Иво Варбанов и Фиамета Тарли на „Охридско лето“

Музичката програма на „Охридско лето“ продолжува вечерва (вторник, 24 јули) со концертот „Дуо пијано“ на уметниците Иво Варбанов и Фиамета Тарли во катедралната црква

Read more