„Вистина, лаги и лајкови“ тема на вториот Истражувачки филмски фестивал Скопје

Врвни новинари истражувачи од BuzzFeed News, Google, La Republicca, Welt, Lupiga од 25 до 27 октомври во Кино Култура ќе ги споделат своите искуства

Read more