Генералната директорка на УНЕСКО Ирина Бокова со порака за Светскиот ден на книгата и авторското право

Генералната директорка на УНЕСКО Ирина Бокова, по повод Светскиот ден на книгата и авторското право 23 април 2012, со порака до јасноста, која ви

Read more