Наградени шест автори на Конкурсот за кратки книжевни форми

На Конкурсот на Меѓународниот фестивал за кратки книжевни форми, што го организираше Институтот за наука, алтернатива, култура и уметност ИНАКУ од Скопје, пристигнаа повеќе

Read more