Во Галерија Рудиќ – Изложба на фотографии на Имре Сабо

Во Галерија Рудиќ, Бул. АСНОМ 74, понеделник, 13 мај, со почеток во 20 часот, ќе биде отворена изложба на фотографии на Имре Сабо, насловена

Read more