Збирка песни за Македонија од Имануел Мифсуд од Малта

На „Скопско лето“ денеска ќе биде промовирана поетската книга „Скопски блуз и други песни од Македонија“ од Имануел Мифсуд (Малта, 1967), прозаист, поет, драмски

Read more