Премиера на филмот „This is HERstory“и изложба

Премиера на филмот „This is HERstory“ и изложба на Илина Арсова. Настанот ќе се одржи во четврток (14.02.2019 година) во Кино Култура со почеток

Read more

Агенцијата за млади и спорт во поддршка на Илина Арсова

Вчера (петок, 15 февруари) во просториите на Агенција за млади и спорт се одржа прес конференција по повод подготовките на Илина Арсова-првата жена Македонка

Read more

Изложба на Илина и пријателите во МКЦ

Вечер (петок, 15 февруари) во 18:30 во МКЦ ќе биде отворена изложбата на Илина Арсова именувана како „Илина и македонските уметници на пат кон

Read more