„Играта на филозофот“ роман на Стив Јовановски

Деновиве, издавачкиот центар ТРИ го објави возбудливиот трилер „Играта на филозофот“ на австралискиот автор со македонско потекло, Стив Јовановски. Ова е втор роман на

Read more