Со Хомеровата „Илијада“ завршува годинашното „Охридско лето“

Програмата на 58-мото издание на фестивалот „Охридско лето“ завршува денес (20 август) со претставата „Илијада“ од Хомер во режија на Јернеј Лоренци, копродукциски проект

Read more