Изложба на накит на Јованка Јанкоска во Софија

Македонската дизајнерка Јованка Јанкоска ќе ја претстави својата најнова колекција на изложба насловена „Хексагон“ во Софија, што ќе биде отворена денес (сабота, 10 ноември).

Read more