Романот „Сестрата на Зигмунд Фројд” на унгарски јазик

Издавачката куќа „Либри” од Будимпешта деновиве, на унгарски јазик, го објави романот „Сестрата на Зигмунд Фројд” од Гоце Смилевски. Преводот од македонски на унгарски

Read more