Објавена „Главата на Франц Кафка“ на Ристо Лазаров

„Главата на Франц Кафка“ е трета книга од едицијата „Прашки ракописи“ што во „Везилка 2011“ ја објавува македонскиот писател Ристо Лазаров. Пред тоа во

Read more