Ѓорѓе Јовановиќ е победник на Биеналето на млади уметници

Ликовниот уметник Ѓорѓе Јовановиќ за делото „Каде плови овој брод?“ е добитник на наградата за најуспешен автор и дело, презентирано на 10. Биенале на

Read more