Промоција на „Куќичка за птици-преселници“ од Ѓоко Здравески

Денеска (понеделник, 10 март 2014), во холот на МКЦ Скопје ќе се одржи промоција на книгата „Куќичка за птици -преселници“, поезија на Ѓоко Здравески.

Read more

Промоција на книга од Ѓоко Здравески во МКЦ

На 10 март (понеделник) во МКЦ во 20:30 часот, ќе биде промовирана книгата „Куќичка за птици-преселници“ од Ѓоко Здравески, издание на „Антолог“ од Скопје.

Read more