Филмови од Гарванлиева и Карамучо во Кинотека

Во Кинотека на Македонија вечерва (понеделник, 29 октомври) во 22:00 часот ќе бидат прикажани документарните филмови на режисерката Билјана Гарванлиева „Девојчето што бере тутун“

Read more