„Игра на тронови” и „Прекрасната г-ѓа Мајсел” со најмногу освоени „Еми“ награди

Серијата „Игра на тронови” на американската кабелска телевизија Ејч-Би-О (HBO) беше удостоена со наградата Еми за најдобра драмска серија на 70-тата церемонија за наградите

Read more

„Игра на престолите” со најмногу ЕМИ номинации

Телевизиската серија на кабелскиот оператор ХБО, „Игра на престолите” (Game Of Thrones) со 22 номинации води во бројот на номинации за американските награди Еми.

Read more