„Игра на тронови” и „Прекрасната г-ѓа Мајсел” со најмногу освоени „Еми“ награди

Серијата „Игра на тронови” на американската кабелска телевизија Ејч-Би-О (HBO) беше удостоена со наградата Еми за најдобра драмска серија на 70-тата церемонија за наградите

Read more