Галантна Индија – прв концерт во вториот дел од сезоната во Македонската филхармонија

Вечерва (20 јануари, четврток), во 20 часот, оркестарот на Македонската Филхармонија ќе го одржи првиот концерт во вториот дел од концертната сезона, насловен „Галантна

Read more